Як приготувати печиво з горіхами і білим шоколадом?
>Це печиво готується зовсім нескладно, ну а виходить дуже і дуже смачним, та й виглядає напрочуд красиво, ошатно й святково, завдяки прикраси готового печива розплавленим білим шоколадом і целенькой половинкою волоського горіха! Для приготування такого печива вам необхідно взяти: 200 грамів борошна, одна чайна ложка пекарського порошку 175 грамів вершкового масла, приблизно 100 грамів цукру (краще коричневого, але підійде і звичайний), один пакетик ваніліну, одне куряче яйце, трішки солі, 150 г білого шоколаду (його попередньо необхідно подрібнити) і 75 грамів подрібнених горіхів, а крім цього плитка білого шоколаду і необхідну кількість половинок волоських горіхів для прикраси готового печива. Розм'якшене масло треба змішати з цукром, ваніліном і яйцем. Додати до цієї суміші борошно і пекарський порошок і добре перемішати, після чого додати в тісто волоські горіхи і шоколад. З тіста зробити кульки, які потім розплющити в коржики-печива і викласти їх на деко з пергаментом і випікати в розігрітій духовці 10 хвилин при температурі 180 градусів. Плитку білого шоколаду слід розтопити на водяній бані і полити зверху кожне печиво, після чого викласти зверху на ще гарячий шоколад по половинці волоського горіха.