Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати печиво «Спагетті»?
![]() Що знадобиться для приготування 130 грам м'якого вершкового масла Одне яйце 60 грам цукрової пудри 250 грам борошна (може знадобитися трохи більше) Пачка ванільного пудингу Будь-яке варення (бажано яскравого червоного кольору) Приготування Масло кімнатної температури міксером збиваємо з цукровою пудрою. Коли маса стане кремоподібної, додаємо яйце (не припиняючи збивати). Борошно просіваємо, змішуємо з пудингом, додаємо в крем і замішуємо тісто. Воно повинно вийти досить м'яким і при цьому не липнути до рук. В холодильник його не прибираємо. Відразу ж розгортаємо в пласт, вирізаємо формочками печиво. Печиво розкладаємо на деко (його застелити папером для випічки), на кожну коржика кладемо трохи варення. Із залишків тіста робимо маленькі кульки, по одному закладаємо в землянку і видавлюємо тонкі «вермишельки» з тіста на кожне печиво зверху варення. Відрізаємо ножем скільки потрібно. Ставимо печиво в духовку, випікаємо при температурі 160 градусів 10 - 12 хвилин. Готове печиво можна посипати цукровою пудрою. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |