Таке блюдо чудово підійде для фуршетів або свят на природі, хоча і на традиційному святковому столі ця запечена курка буде цілком доречна. Її особливістю є те, що готується і подається курка на дерев'яних шпажках, ну а ще, завдяки незвичайній паніровці, у м'ясо виходить дуже смачна хрустка скоринка. Продукти, які знадобляться для приготування: половина кілограма курячого філе, два яйця, приблизно 80 грамів сухарів для панірування, одна столова ложка гірчиці, дві чайних ложки подрібненої петрушки (сушеної), половинка чайної ложки солі, а також інші спеції за вашим вибором, ну і власне дерев'яні шпажки.
Ну а сам процес приготування курячого філе по пропонованому рецептом напрочуд простий і не потребує ні яких-небудь особливих зусиль, ні значних витрат часу. Дерев'яні палички-шпажки слід попередньо замочити в теплій воді (приблизно на 20-25 хвилин). Куряче філе потрібно порізати на порційні шматочки. Яйця змішати з гірчицею до отримання однорідної маси, в якій необхідно замаринувати шматочки курки буквально на пару хвилин. Панірувальні сухарі змішати з сушеною зеленню петрушки, після чого обваляти шматочки м'яса в цій суміші, надіти їх на шпажки і викласти на застелений пергаментом деко. Запікається таке куряче м'ясо на шпажках протягом 15-20 хвилин в нагрітій до 180 градусів духовий печі.