Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати печінкові млинці з начинкою?
Печінкові млинці з начинкою - хороша альтернатива печінковому торту. Це і смачно, і практично, і гарантує різноманітність смаків - начинку для млинців можна робити різну.
Що знадобиться для млинчиків

500 грам печінки
півлітра молока
Три яйця
Три - п'ять столових ложок борошна
Столова ложка рослинного масла
Сіль за смаком

Для начинки

Три морквини
Три великих цибулини
Три яйця
Трохи майонезу (за бажанням)
Пучок зелені (якщо є)
Сіль і спеції
Рослинна олія

Приготування

Начинка. Цибулю ріжемо кубиками, моркву тремо на тертці, обсмажуємо овочі в олії доки морква не підрум'яниться. Відварюємо яйця круто, натираємо на крупній тертці. Якщо є зелень - дрібно рубаємо. Змішуємо всі продукти, заправляємо майонезом (не обов'язково), солимо, перчимо за смаком.
Тісто. Печінку прокрутити на м'ясорубці або подрібнити у комбайні. Додати яйця, сіль, борошно, влити трохи молока (молоко додавайте по трошки, дивіться по консистенції тесту) і ложку рослинної олії. Все ретельно перемішуємо. Тісто має вийти як на млинці. Даємо йому постояти хвилин десять і випікаємо млинці як звичайні млинці на розігрітій сковорідці на середньому вогні, обсмажуємо з двох сторін.
Ще теплі млинці змащуємо начинкою, згортаємо рулетом, розрізаємо на дві частини або залишаємо цілими.
Категория: Рецепти |
| Теги: млинці, начинкою
Як приготувати картопляну запіканку?
Цукрові трубочки
Як зробити домашні булочки для хот-догів?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: