Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати печінкові млинці з начинкою?
Печінкові млинці з начинкою - хороша альтернатива печінковому торту. Це і смачно, і практично, і гарантує різноманітність смаків - начинку для млинців можна робити різну. Що знадобиться для млинчиків 500 грам печінки півлітра молока Три яйця Три - п'ять столових ложок борошна Столова ложка рослинного масла Сіль за смаком Для начинки Три морквини Три великих цибулини Три яйця Трохи майонезу (за бажанням) Пучок зелені (якщо є) Сіль і спеції Рослинна олія Приготування Начинка. Цибулю ріжемо кубиками, моркву тремо на тертці, обсмажуємо овочі в олії доки морква не підрум'яниться. Відварюємо яйця круто, натираємо на крупній тертці. Якщо є зелень - дрібно рубаємо. Змішуємо всі продукти, заправляємо майонезом (не обов'язково), солимо, перчимо за смаком. Тісто. Печінку прокрутити на м'ясорубці або подрібнити у комбайні. Додати яйця, сіль, борошно, влити трохи молока (молоко додавайте по трошки, дивіться по консистенції тесту) і ложку рослинної олії. Все ретельно перемішуємо. Тісто має вийти як на млинці. Даємо йому постояти хвилин десять і випікаємо млинці як звичайні млинці на розігрітій сковорідці на середньому вогні, обсмажуємо з двох сторін. Ще теплі млинці змащуємо начинкою, згортаємо рулетом, розрізаємо на дві частини або залишаємо цілими. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |