Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати печені яблука з горіхами?
Печені яблука з начинкою з обсмажених горіхів і меду - дуже корисна дієтична страва, легкий, смачне й ароматне. У ньому багато заліза і вітамінів, таке поєднання продуктів підвищує гемоглобін і зміцнює імунітет. Готувати його нескладно і можна підкріплюватися корисним стравою в будь-який час року. Необхідні продукти Кілограм яблук (віддайте перевагу кисло - солодким ароматним сортам) 100 грам меду 200 грам волоських горіхів (ядра) Приготування Спеціальним ножичком або чайною ложкою (якщо м'якоть у яблука пухка) видалити серединку і насіння. Волоські горіхи подрібнити, але не в крихту, а так, щоб залишалися маленькі шматочки. Злегка підсмажити на сухій сковорідці. Перемішати з медом і нафарширувати цією сумішшю яблука. Укласти їх у сковорідку або деко з високими бортиками, в форму для запікання і поставити в розігріту до 180 градусів духовку. Перші 15 хвилин випікати при цій температурі, потім знизити її до 150 градусів і запікати ще 10 - 15 хвилин. За таким же принципом готуються яблука з різними начинками - з сухофруктами, сиром (його змішати з родзинками) чи просто насипати цукор в серединку яблука. Час запікання залежить від розміру яблук. Орієнтовно - 20 - 30 хвилин. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |