Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати печені яблука з горіхами?
Печені яблука з начинкою з обсмажених горіхів і меду - дуже корисна дієтична страва, легкий, смачне й ароматне. У ньому багато заліза і вітамінів, таке поєднання продуктів підвищує гемоглобін і зміцнює імунітет. Готувати його нескладно і можна підкріплюватися корисним стравою в будь-який час року.
Необхідні продукти

Кілограм яблук (віддайте перевагу кисло - солодким ароматним сортам)
100 грам меду
200 грам волоських горіхів (ядра)
Приготування

Спеціальним ножичком або чайною ложкою (якщо м'якоть у яблука пухка) видалити серединку і насіння. Волоські горіхи подрібнити, але не в крихту, а так, щоб залишалися маленькі шматочки. Злегка підсмажити на сухій сковорідці. Перемішати з медом і нафарширувати цією сумішшю яблука. Укласти їх у сковорідку або деко з високими бортиками, в форму для запікання і поставити в розігріту до 180 градусів духовку. Перші 15 хвилин випікати при цій температурі, потім знизити її до 150 градусів і запікати ще 10 - 15 хвилин.
За таким же принципом готуються яблука з різними начинками - з сухофруктами, сиром (його змішати з родзинками) чи просто насипати цукор в серединку яблука. Час запікання залежить від розміру яблук. Орієнтовно - 20 - 30 хвилин.
Категория: Рецепти |
| Теги: горіхів, Яблука
Поради з приготування овочів та страв з них
Як приготувати креветки на паличці?
Штрудель з сирного тіста
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: