Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати паштет з баклажанів з волоськими горіхами?
![]() Що знадобиться для приготування Два середніх баклажана (за вагою приблизно 300 - 350 грам) 50 - 100 грам ядер волоського горіха Дві - три зубчики часнику Мелений кумін на кінчику ножа Сіль за смаком Приготування Баклажани вимийте, обсушіть, проткніть виделкою в декількох місцях, щоб вони не лопнули під час запікання. Поставте деко в розігріту до 180 градусів духовку і запікайте до м'якості. Шкірка на баклажанах повинна потемніти і скривиться. Готові баклажани злегка остудіть і зніміть шкірку. М'якоть завантажте в блендер разом з часточками часнику і подрібніть до стану пюре. Горіхи підсушіть в духовці і розімніть в ступці або подрібніть в блендері. Змішайте ложкою баклажани і горіхи, додати кумін, сіль за смаком. Подавайте з підсушеними скибочками хліба, зеленню і з салатом зі свіжих помідорів. Якщо калорійність паштету вас не надто хвилює, його можна заправити майонезом - теж вийде смачно. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |