Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати паштет з баклажанів з волоськими горіхами?
Корисна і смачна закуска з печених баклажанів. В паштет немає ні грама масла - цим він і відрізняється від більшості рецептів овочевих паштетів або ікри, де баклажани і інші овочі потрібно попередньо обсмажити.
Що знадобиться для приготування
Два середніх баклажана (за вагою приблизно 300 - 350 грам)
50 - 100 грам ядер волоського горіха
Дві - три зубчики часнику
Мелений кумін на кінчику ножа
Сіль за смаком
Приготування

Баклажани вимийте, обсушіть, проткніть виделкою в декількох місцях, щоб вони не лопнули під час запікання. Поставте деко в розігріту до 180 градусів духовку і запікайте до м'якості. Шкірка на баклажанах повинна потемніти і скривиться. Готові баклажани злегка остудіть і зніміть шкірку.
М'якоть завантажте в блендер разом з часточками часнику і подрібніть до стану пюре.
Горіхи підсушіть в духовці і розімніть в ступці або подрібніть в блендері. Змішайте ложкою баклажани і горіхи, додати кумін, сіль за смаком.
Подавайте з підсушеними скибочками хліба, зеленню і з салатом зі свіжих помідорів.
Якщо калорійність паштету вас не надто хвилює, його можна заправити майонезом - теж вийде смачно.
Категория: Рецепти |
| Теги: баклажани, кумін
Капустяний салат з кукурудзою
Як зварити незвичайне варення з агрусу?
Як приготувати смузі з дині?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: