Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати паштет із грибів?
Цей паштет дуже добре підходить як начинка для млинців. Приготувати його дуже просто. Що знадобиться для приготування Дві жмені сухих грибів Три яйця Одна велика цибулина Дві столові ложки майонезу Сіль і чорний мелений перець за смаком Рослинне масло для смаження Приготування Гриби потрібно відварити до готовності в підсоленій воді, перекласти в друшляк або сито і дати стекти воді. Яйця відварюємо круто. Охолоджуємо під холодною водою, чистимо, ріжемо невеликими шматочками. Цибулю дрібно рубаємо, викладаємо в сковороду, де розігріте трохи рослинного масла. Обсмажуємо до золотистого кольору. Даємо луку охолонути. Гриби, яйця і цибулю змішуємо. Завантажуємо в кухонний комбайн (можна в блендер) і подрібнюємо до однорідної маси. Якщо перекручувати на м'ясорубці, то потрібно поставити сітку з дрібними дірочками і перекрутити продукти два рази. Додаємо в паштет дві столові ложки майонезу, солимо і перчимо за смаком. Перемішуємо. Готовий паштет можна подавати як намазки на бутерброди, начинку до млинців, використовувати для фарширування яєць. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |