Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати паштет із грибів?
![]() Що знадобиться для приготування Дві жмені сухих грибів Три яйця Одна велика цибулина Дві столові ложки майонезу Сіль і чорний мелений перець за смаком Рослинне масло для смаження Приготування Гриби потрібно відварити до готовності в підсоленій воді, перекласти в друшляк або сито і дати стекти воді. Яйця відварюємо круто. Охолоджуємо під холодною водою, чистимо, ріжемо невеликими шматочками. Цибулю дрібно рубаємо, викладаємо в сковороду, де розігріте трохи рослинного масла. Обсмажуємо до золотистого кольору. Даємо луку охолонути. Гриби, яйця і цибулю змішуємо. Завантажуємо в кухонний комбайн (можна в блендер) і подрібнюємо до однорідної маси. Якщо перекручувати на м'ясорубці, то потрібно поставити сітку з дрібними дірочками і перекрутити продукти два рази. Додаємо в паштет дві столові ложки майонезу, солимо і перчимо за смаком. Перемішуємо. Готовий паштет можна подавати як намазки на бутерброди, начинку до млинців, використовувати для фарширування яєць. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |