Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати овочевий пиріг-омлет?
Один з варіантів ситного, смачного і корисного сімейного сніданку. Готувати його краще у вихідний день - приготування займає деякий час, і на швидку руку такий омлет зробити не вийде. Що знадобиться для приготування 200 грам білокачанної капусти Одна морквина Дві великі цибулини Дві - три помідори 200 грам вареної ковбаси 50 грам сиру Сіль, мелений перець за смаком Два яйця Дві столові ложки молока Дві столові ложки борошна Рослинне масло для смаження Приготування Капусту тонко шаткуємо і потім ще ріжемо невеликими шматочками. Тремо на дрібній тертці моркву. Перемішуємо з капустою і обсмажуємо в маслі десять хвилин. В іншій сковороді пасеруємо нарізану півкільцями цибулю. Ковбасу ріжемо невеликими шматочками, помідори нарізаємо кружечками. Для тіста збиваємо яйця з молоком і борошном, солимо за смаком. На капусту викладаємо шар цибулі, потім ковбасу і помідори. Кожен шар підсолюємо і перчимо. Заливаємо тістом, накриваємо кришкою і на невеликому вогні готуємо 15 хвилин. Капуста не повинна підгоряти. Сир натираємо на тертці і за кілька хвилин до готовності посипаємо омлет. Готовий омлет перевертаємо на блюдо так, щоб капуста виявилася верхнім шаром. Прикрашаємо майонезом, кетчупом, зеленню і подаємо до столу. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |