Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати овочеве рагу з зеленим горошком?
Овочеве рагу краще готувати невеликими порціями, щоб з'їдалося в той же день. Овочі можна підбирати в будь-якому поєднанні і пропорціях, але картоплю і зелений горошок повинні бути обов'язково.
Що знадобиться для приготування

Дві картоплини
300 грам свіжої капусти
Одна цибулина
Одна морквина
Один помідор або чайна ложка томатної пасти
Дві - три столові ложки консервованого зеленого горошку
Столова ложка сметани (за бажанням)
Чайна ложка борошна
Рослинна олія
Сіль і спеції, приправи за смаком

Приготування

Моркву, цибулю, помідор нарізати кубиками. Згасити на сковороді або в каструлі в олії спочатку цибулю, потім додати моркву і помідорки. Додати нарізану шматочками або нашатковану капусту, влити півсклянки води і тушкувати під кришкою до напівготовності капусти. Посоліть, покладіть спеції, нарізаний кубиками картопля, горошок, лаврушку, накрийте і тушкуйте до готовності овочів. Якщо потрібно, долийте трохи води. Капуста повинна бути дуже м'якою, майже розвалюватися. Якщо готуєте з томатною пастою, то її потрібно додавати в самому кінці, хвилин за п'ять до готовності. розведіть її в невеликій кількості води і влийте до овочів. Коли рагу буде готове, розведіть борошно в 50 мл води, влийте цю суміш в рагу. Дайте закипіти. За бажанням перед тим як зняти рагу з вогню додайте сметану і свіжу зелень.
Дуже смачно з будь-якими котлетами, рибою, сосисками. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: рагу, ВОДИ
Печиво з фруктовим макухою
Як швидко приготувати на сніданок «Картопляні човники?»
Запіканка з сиру і вермішелі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: