Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати овочеве рагу з зеленим горошком?
Овочеве рагу краще готувати невеликими порціями, щоб з'їдалося в той же день. Овочі можна підбирати в будь-якому поєднанні і пропорціях, але картоплю і зелений горошок повинні бути обов'язково. Що знадобиться для приготування Дві картоплини 300 грам свіжої капусти Одна цибулина Одна морквина Один помідор або чайна ложка томатної пасти Дві - три столові ложки консервованого зеленого горошку Столова ложка сметани (за бажанням) Чайна ложка борошна Рослинна олія Сіль і спеції, приправи за смаком Приготування Моркву, цибулю, помідор нарізати кубиками. Згасити на сковороді або в каструлі в олії спочатку цибулю, потім додати моркву і помідорки. Додати нарізану шматочками або нашатковану капусту, влити півсклянки води і тушкувати під кришкою до напівготовності капусти. Посоліть, покладіть спеції, нарізаний кубиками картопля, горошок, лаврушку, накрийте і тушкуйте до готовності овочів. Якщо потрібно, долийте трохи води. Капуста повинна бути дуже м'якою, майже розвалюватися. Якщо готуєте з томатною пастою, то її потрібно додавати в самому кінці, хвилин за п'ять до готовності. розведіть її в невеликій кількості води і влийте до овочів. Коли рагу буде готове, розведіть борошно в 50 мл води, влийте цю суміш в рагу. Дайте закипіти. За бажанням перед тим як зняти рагу з вогню додайте сметану і свіжу зелень. Дуже смачно з будь-якими котлетами, рибою, сосисками. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |