Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати оселедцевий торт?
Оригінальна і незвичайна подача всіма улюблених продуктів. Основа торта - круглий білий хліб, на якому по колу розміщуються всі інгредієнти. Розрізається оселедцевий торт на невеликі порційні сегменти. Необхідні продукти Одна оселедець Одна відварна буряк Одне варене яйце Один - два солоних огірочка Пачка вершкового масла (200 грам) Половинка невеликого лимона Буханець круглого білого хліба Пучок зелені кропу Приготування Кріп дрібно ріжемо і змішуємо його з вершковим маслом. Щоб зелень легко втручалася, а масло було легко намазати, дістаньте його заздалегідь з холодильника, воно має бути кімнатної температури. Розрізаємо хліб навпіл уздовж, щоб вийшла кругла основа для торта товщиною в півтора сантиметра. Намазуємо його шаром масла із зеленню. Оселедець обробляємо на філе, нарізаємо филейки тонкими скибочками і укладаємо по колу на масло. Наступний коло буде з нарізаних соломкою солоних огірочків. У центрі кладемо натерту на крупній тертці буряк, а навколо неї викладаємо скибочки лимона. Прикрашаємо кружечками маслини, робимо квіточка з половинки яйця і встановлюємо його на буряки. Наш торт готовий. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |