Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати оселедцевий торт?
Оригінальна і незвичайна подача всіма улюблених продуктів. Основа торта - круглий білий хліб, на якому по колу розміщуються всі інгредієнти. Розрізається оселедцевий торт на невеликі порційні сегменти.
Необхідні продукти
Одна оселедець
Одна відварна буряк
Одне варене яйце
Один - два солоних огірочка
Пачка вершкового масла (200 грам)
Половинка невеликого лимона
Буханець круглого білого хліба
Пучок зелені кропу
Приготування

Кріп дрібно ріжемо і змішуємо його з вершковим маслом. Щоб зелень легко втручалася, а масло було легко намазати, дістаньте його заздалегідь з холодильника, воно має бути кімнатної температури.

Розрізаємо хліб навпіл уздовж, щоб вийшла кругла основа для торта товщиною в півтора сантиметра. Намазуємо його шаром масла із зеленню. Оселедець обробляємо на філе, нарізаємо филейки тонкими скибочками і укладаємо по колу на масло. Наступний коло буде з нарізаних соломкою солоних огірочків. У центрі кладемо натерту на крупній тертці буряк, а навколо неї викладаємо скибочки лимона. Прикрашаємо кружечками маслини, робимо квіточка з половинки яйця і встановлюємо його на буряки. Наш торт готовий.
Категория: Рецепти |
| Теги: хліб, Торт
Рецепт дуже ніжних млинців
Як можна приготувати недорогий обід
Як приготувати картоплю, запечену в часниковому маслі?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: