Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати омлет з макаронами?
Із залишків вчорашньої вечері можна швидко приготувати смачний і ситний сніданок.
Що знадобиться для приготування
250 грам відварених макаронів (або будь-яких макаронних виробів)
Чотири яйця
Половина склянки молока
Дві столові ложки вершкового масла
Дві столові ложки борошна
Листя свіжого базиліка (або пара пучок сушеного базиліка)
Половина чайної ложки сушеного майорану
Щіпка порошку каррі
Сіль і чорний мелений перець за смаком

Приготування

У сковорідці розігрійте столову ложку вершкового масла і обсмажте макарони. Вогонь зробіть невеликим, обсмажуйте макарони п'ять хвилин, періодично помішуйте. Приправте сіллю, перцем, майораном, каррі.
Поки макарони обсмажуються, збийте яйця з молоком, сіллю і борошном (борошно розведіть холодним молоком і влийте суміш в яйця). Залийте омлетною сумішшю макарони, перемішайте і накрийте кришкою. Через п'ять хвилин зніміть кришку, омлет посипте базиліком і розкладіть по тарілках. Приємного апетиту!
За бажанням в такий омлет можна додати шинку, ковбасу або овочі - свіжі помідори, цибулю, різну зелень, кабачки.
Категория: Рецепти |
| Теги: макарони, омлет
Як готується курячий плов в горщиках?
Як приготувати овочеву запіканку «Південна»?
Смачні страви з курки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: