Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати оладки з кабачків з манкою?
Оладки з кабачків можуть бути і самостійною стравою, і прекрасним гарніром до м'яса. Готувати їх можна з борошном або з додаванням манки – з манкою вони будуть трохи щільніше. Що знадобиться для приготування Два середніх кабачка Два яйця Одна цибулина Чотири столові ложки манної крупи Їдальня ложка борошна Зелень кропу або петрушки Сіль і спеції за смаком Рослинна олія Приготування Кабачки вимийте, очистіть від шкірки (якщо молоді – не потрібно), натріть на крупній тертці і відіжміть сік. Прожарити пару хвилин на сухий сковорідці манну крупу, додайте до кабачків, залиште для набухання. Хвилин через десять додайте дрібно нарізану зелень, яєчні жовтки, сіль, спеції. Як можна дрібніше поріжте ріпчасту цибулю і теж додайте в тісто. Всі розмішайте. Якщо виходить рідкувате – додавайте борошно, але потроху, надлишок борошна зробить оладки дуже щільними, вони втратять кабачковий смак. Збийте білки з дрібкою солі, змішайте з тістом. Викладайте тісто в розігріте рослинне масло, обсмажуйте на середньому вогні до рум'яного кольору з обох сторін. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |