Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати нарізну сирне печиво?
Печиво на основі з пісочного тіста сподобається любителям сирною випічки.
Що знадобиться для приготування тіста

250 грам борошна
100 грам цукру
100 грам вершкового масла або маргарину
Одне яйце
Пакетик ванільного цукру
Половина чайної ложки соди (погасити оцтом або лимонним соком)

Для начинки

200 грам сиру
Дві столові ложки цукру
Столова ложка сметани
Дві чайних ложки манної крупи
Одне яйце
Щіпка солі
Пакетик ванільного цукру
Приготування

Збиваємо яйце з цукром, додаємо ванільний цукор і масло або маргарин (нарізати шматочками). Вливаємо гашену соду, всипаємо просіяне борошно і замішуємо гладке, однорідне тісто. Ділимо його на дві частини, одна повинна бути в два рази більше іншої. Прибираємо більшу частину тіста в холодильник, а ту, що трохи менше - в морозилку.

Готуємо начинку. Розтираємо виделкою сир, всипаємо манну крупу, цукор, сіль, ванільний цукор, додаємо яйце. Добре перемішуємо, додаємо сметану і залишаємо хвилин на двадцять.

Готове тісто викладаємо у форму (змащувати її не потрібно), долонькою розрівнюємо тісто по денця і робимо невеликі бортики. Викладаємо начинку, зверху натираємо заморожене тісто. Ставимо в гарячу духовку, випікаємо на середньому вогні, поки верх не зарум'яниться. Печиво потрібно нарізати ще гарячим, майже відразу як тільки дістаємо з духовки.
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, Печиво
Макарони з ананасами
Як приготувати салат "Принц"?
Цибулевий суп
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: