Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати нарізну сирне печиво?
Печиво на основі з пісочного тіста сподобається любителям сирною випічки. Що знадобиться для приготування тіста 250 грам борошна 100 грам цукру 100 грам вершкового масла або маргарину Одне яйце Пакетик ванільного цукру Половина чайної ложки соди (погасити оцтом або лимонним соком) Для начинки 200 грам сиру Дві столові ложки цукру Столова ложка сметани Дві чайних ложки манної крупи Одне яйце Щіпка солі Пакетик ванільного цукру Приготування Збиваємо яйце з цукром, додаємо ванільний цукор і масло або маргарин (нарізати шматочками). Вливаємо гашену соду, всипаємо просіяне борошно і замішуємо гладке, однорідне тісто. Ділимо його на дві частини, одна повинна бути в два рази більше іншої. Прибираємо більшу частину тіста в холодильник, а ту, що трохи менше - в морозилку. Готуємо начинку. Розтираємо виделкою сир, всипаємо манну крупу, цукор, сіль, ванільний цукор, додаємо яйце. Добре перемішуємо, додаємо сметану і залишаємо хвилин на двадцять. Готове тісто викладаємо у форму (змащувати її не потрібно), долонькою розрівнюємо тісто по денця і робимо невеликі бортики. Викладаємо начинку, зверху натираємо заморожене тісто. Ставимо в гарячу духовку, випікаємо на середньому вогні, поки верх не зарум'яниться. Печиво потрібно нарізати ще гарячим, майже відразу як тільки дістаємо з духовки. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |