Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати наливна рибний пиріг?
Пиріг готується зі свіжої або консервованої риби, рису і томатної заливки. Якщо ви любите тільки поєднання риби і смаженого лука, томат можна виключити. Необхідні продукти для тіста Чотири яйця 200 мл кефіру 200 грам борошна Дві столові ложки оливкової олії Дві чайних ложки розпушувача Сіль за смаком Свіжий кріп Для начинки 400 грам свіжої або консервованої риби Одне варене яйце Одна цибулина 100 грам вареного рису Сіль, перець за смаком Рослинна олія Пучок свіжого кропу Для соусу 100 мл томатного соусу, 50 мл вершків або жирного молока Приготування Начинка. Якщо готуєте зі свіжої риби, то для начинки її потрібно відварити в підсоленій воді хвилин десять, остудити і нарізати шматочками або розім'яти виделкою. З консервованої риби злийте масло. Дрібно порубаєте варене яйце і кріп, змішайте з вареним рисом і рибою, посоліть і поперчіть за смаком. Обсмажте в олії цибулю і додайте в начинку. Тісто. Збийте вінчиком яйця з оливковою олією, налийте кефір, додайте дрібно нарізаний кріп, сіль, борошно і розпушувач. Вимісіть однорідне тісто. Форму застеліть пергаментом, вилийте половину тіста. Викладіть начинку, на неї - суміш з томату і вершків (за бажанням) і залийте все рештою тестом. Поставте в розігріту до 200 градусів духовку, випікайте сорок хвилин. Готового пирога дайте трохи охолонути у формі і наріжте шматочками. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |