Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати наливна пиріг з грибами?
Я часто роблю наливні пироги. Для них не потрібно багато часу і немає приводу переживати - тісто завжди виходить вдалим, начинку можна придумати з того що є в холодильнику, і готуються вони легко. Що знадобиться для приготування тіста 150 грам сметани Два яйця Столова ложка майонезу 100 - 120 грам борошна Чверть чайної ложки соди (погасити оцтом) Половина чайної ложки солі Для начинки 300 грам грибів 300 грам ріпчастої цибулі Сіль і чорний мелений перець за смаком Рослинна олія Лавровий лист Для посипання знадобиться кунжут (не обов'язково) Приготування Гриби чистимо (якщо потрібно), ріжемо шматочками і відварюємо до готовності в підсоленій воді з лавровим листком. За часом це займе хвилин п'ятнадцять. З готових грибів зливаємо воду, гриби відкидаємо на друшляк. Дрібно ріжемо цибулю, викладаємо його на розігріту сковорідку з олією. Даємо прогрітися і викладаємо гриби. Перемішуємо, накриваємо кришкою, тушкуємо на середньому вогні, час від часу помішуючи. Потім знімаємо кришку і ще обсмажуємо п'ять хвилин. Солимо і перчимо за смаком. викладаємо готову начинку на тарілку і даємо охолонути. Яйця збиваємо з сіллю. Гасимо оцтом Соду. Змішуємо майонез і сметану, додаємо соду. Вливаємо яйця, додаємо просіяне борошно. Добре розмішуємо тісто і виливаємо половину в змащену маслом форму. Розкладаємо начинку, заливаємо другою половиною тіста. Верх розрівнюємо, посипаємо кунжутом і ставимо гарячу духовку. Випікаємо на середньому вогні до золотистої скоринки. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |