Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати наливна пиріг з грибами?
Я часто роблю наливні пироги. Для них не потрібно багато часу і немає приводу переживати - тісто завжди виходить вдалим, начинку можна придумати з того що є в холодильнику, і готуються вони легко.
Що знадобиться для приготування тіста
150 грам сметани
Два яйця
Столова ложка майонезу
100 - 120 грам борошна
Чверть чайної ложки соди (погасити оцтом)
Половина чайної ложки солі

Для начинки

300 грам грибів
300 грам ріпчастої цибулі
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Рослинна олія
Лавровий лист
Для посипання знадобиться кунжут (не обов'язково)
Приготування

Гриби чистимо (якщо потрібно), ріжемо шматочками і відварюємо до готовності в підсоленій воді з лавровим листком. За часом це займе хвилин п'ятнадцять. З готових грибів зливаємо воду, гриби відкидаємо на друшляк. Дрібно ріжемо цибулю, викладаємо його на розігріту сковорідку з олією. Даємо прогрітися і викладаємо гриби. Перемішуємо, накриваємо кришкою, тушкуємо на середньому вогні, час від часу помішуючи. Потім знімаємо кришку і ще обсмажуємо п'ять хвилин. Солимо і перчимо за смаком. викладаємо готову начинку на тарілку і даємо охолонути.

Яйця збиваємо з сіллю. Гасимо оцтом Соду. Змішуємо майонез і сметану, додаємо соду. Вливаємо яйця, додаємо просіяне борошно. Добре розмішуємо тісто і виливаємо половину в змащену маслом форму. Розкладаємо начинку, заливаємо другою половиною тіста. Верх розрівнюємо, посипаємо кунжутом і ставимо гарячу духовку. Випікаємо на середньому вогні до золотистої скоринки.
Категория: Рецепти |
| Теги: викладаємо, начинку
Горіхові кільця
Як правильно варити яйця пашот?
Як зробити гречані млинці?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: