Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати мусаку з кабачків з бринзою?
![]() Що знадобиться для приготування Кілограм кабачків Трохи борошна Рослинна олія Два яйця 300 грам бринзи Пучок свіжого кропу Для заливки Три яйця Півтори склянки сметани Сіль і спеції за смаком Приготування З кабачків зрізати шкірку (якщо молоді, то не потрібно), нарізати м'якоть кубиками. Розігріти в сковорідці масло, кабачки посипати борошном, посолити і обсмажити до готовності на олії. Бринзу нарізати дрібними кубиками. Два яйця збити, змішати з дрібно нарізаною зеленню кропу, бринзою. Викласти кабачки. Для заливки збити яйця, змішати зі сметаною, посолити, поперчити, додати улюблені спеції. Залити бринзу з кабачками, накрити кришкою і на середньому вогні готувати хвилин десять, поки суфле не схопиться і не стане плотноватого. Перемішувати не треба! За бажанням в цю страву можна додати смажену цибулю, шинку або ковбасу, помідори - експериментуйте, пробуйте! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |