Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати мусаку з кабачків з бринзою?
Урізноманітнити літнє меню можна таким простим і дуже смачним блюдом як мусака з кабачків. Відмінна ідея використання кабачків коли і кабачкові оладки, і смажені кабачки вже порядком набридли. Що знадобиться для приготування Кілограм кабачків Трохи борошна Рослинна олія Два яйця 300 грам бринзи Пучок свіжого кропу Для заливки Три яйця Півтори склянки сметани Сіль і спеції за смаком Приготування З кабачків зрізати шкірку (якщо молоді, то не потрібно), нарізати м'якоть кубиками. Розігріти в сковорідці масло, кабачки посипати борошном, посолити і обсмажити до готовності на олії. Бринзу нарізати дрібними кубиками. Два яйця збити, змішати з дрібно нарізаною зеленню кропу, бринзою. Викласти кабачки. Для заливки збити яйця, змішати зі сметаною, посолити, поперчити, додати улюблені спеції. Залити бринзу з кабачками, накрити кришкою і на середньому вогні готувати хвилин десять, поки суфле не схопиться і не стане плотноватого. Перемішувати не треба! За бажанням в цю страву можна додати смажену цибулю, шинку або ковбасу, помідори - експериментуйте, пробуйте! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |