Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати молочний суп з грибами і баклажанами?
Дуже смачний супчик з ніжним, оксамитовим смаком. Для його приготування підійдуть будь-які сезонні гриби, але якщо нічого крім печериць немає, згодяться і вони. Необхідні продукти Один великий баклажан Одна велика морквина Одна цибулина Дві картоплини 200 грам грибів Дві склянки молока Столова ложка приправа для страв з грибів Рослинна олія Приготування баклажан Наріжте кубиками, посоліть і залиште на півгодини. Шкірку можете зрізати або залишити - це справа смаку. Після того як баклажани постоять півгодини, промийте їх під холодною проточною водою і злегка відіжміть щоб пішла гіркота. Розігрійте трохи олії в сковороді, викладіть баклажани і обсмажте до напівготовності. Картоплю, моркву і цибулю дрібно наріжте. Гриби наріжте великими шматочками. Розігрійте в каструлі рослинне масло, обсмажте цибулю і моркву, потім додайте гриби, обсмажуйте п'ять хвилин. влийте молоко, покладіть картоплю і приправу для грибів. Варіть на слабкому вогні десять хвилин з моменту закипання. Потім покладіть баклажани, влийте води до потрібної консистенції, дайте знову закипіти і варіть ще десять хвилин. Додайте зелень і зніміть з вогню. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |