Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати молочний суп з грибами і баклажанами?
Дуже смачний супчик з ніжним, оксамитовим смаком. Для його приготування підійдуть будь-які сезонні гриби, але якщо нічого крім печериць немає, згодяться і вони.
Необхідні продукти
Один великий баклажан
Одна велика морквина
Одна цибулина
Дві картоплини
200 грам грибів
Дві склянки молока
Столова ложка приправа для страв з грибів
Рослинна олія
Приготування

баклажан Наріжте кубиками, посоліть і залиште на півгодини. Шкірку можете зрізати або залишити - це справа смаку. Після того як баклажани постоять півгодини, промийте їх під холодною проточною водою і злегка відіжміть щоб пішла гіркота.
Розігрійте трохи олії в сковороді, викладіть баклажани і обсмажте до напівготовності.
Картоплю, моркву і цибулю дрібно наріжте. Гриби наріжте великими шматочками.
Розігрійте в каструлі рослинне масло, обсмажте цибулю і моркву, потім додайте гриби, обсмажуйте п'ять хвилин. влийте молоко, покладіть картоплю і приправу для грибів. Варіть на слабкому вогні десять хвилин з моменту закипання.
Потім покладіть баклажани, влийте води до потрібної консистенції, дайте знову закипіти і варіть ще десять хвилин. Додайте зелень і зніміть з вогню.
Категория: Рецепти |
| Теги: ГРИБИ, наріжте
Як готується пиріг з сиром і сосисками?
Смачні рецепти розсольнику
Як приготувати сало «Дамське»?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: