Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати млинці з індичкою і грибами?
З м'ясом індички будь-яке блюдо вийде дуже смачним. А начинка для млинців тим більше - м'ясо соковите, ніжне, а гриби і спеції дадуть потрібний аромат. Млинці ви можете приготувати за своїм перевіреним рецептом або скористатися одним з рецептів на нашому сайті. Що знадобиться для приготування 20 готових млинчиків для фарширування Одна цибулина 300 грам вареного м'яса індички (або курки) Дві жмені сушених грибів Дві столових ложки рослинного масла Трохи грибного або овочевого бульйону (при необхідності) Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування Гриби залийте холодною водою, відразу поставте на вогонь. Дайте закипіти, варіть три хвилини і зніміть з вогню. Накрийте кришкою, настоюйте сорок хвилин. За цей час ви встигнете напекти млинців. Размягчившиеся гриби наріжте невеликими шматочками. Цибулю поріжте кубиками. Дрібно наріжте м'ясо індички або курки. Розігрійте масло. Обсмажте цибулю, додайте гриби і обсмажуйте всі разом п'ять хвилин. Покладіть м'ясо, перемішайте. Якщо начинка здається сухуватою, влийте бульйон або воду. Приправте спеціями, посоліть за смаком. Готову начинку зніміть з вогню, остудіть. На середину млинця покладіть столову ложку начинки, щоб згорнути конвертиком. Перед подачею обсмажте млинці на маслі або прогрійте в духовці. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |