Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати млинці на молоці?
Рецепт надзвичайно простий і універсальний. Тісто таке, що підійде і для маленьких млинців, і для великих млинців. Кому як більше подобається. Що знадобиться для приготування 500 грам борошна Три склянки молока Три - чотири яйця Три столові ложки вершкового масла Дві столові ложки цукру Щіпка солі Чайна ложка розпушувача (без гірки) Рослинна олія для смаження млинців Приготування Молоко трохи підігрійте. Розтопіть вершкове масло і остудіть до кімнатної температури. Змішайте молоко з цукром і сіллю, розмішуйте до повного розчинення цукру. Потім додайте масло і борошно з розпушувачем. Все перемішайте міксером або віночком до отримання однорідної маси сметанообразной консистенції. Налийте на сковорідку трохи олії. Столовою ложкою набирайте тісто і виливайте на сковорідку, робіть маленькі млинці. Щоб вони виходили рівними і однаковими, коли виливаєте тісто з ложки, не повертайте її на бік, а тримайте вертикально, «носик» ложки повинен дивитися вниз, в тісто має литися строго в центр млинця. Тоді вони вийдуть рівними і красивими. Обсмажувати як звичайні млинці з двох боків до рум'яного кольору. Дуже смачно зі сметаною або з ягідної підливою (розітріть ягоди з цукром і збийте зі сметаною). Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |