Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати міні-фокаччі з помідорами?
Міні-фокаччі дуже зручно брати з собою в якості перекусу, в дорогу, на пікнік. По суті, це повноцінна заміна хліба, тільки з добавками - помідорами, маслинами, сиром або пряними травами. Що знадобиться для приготування 300 мл теплої води 600 грам борошна 15 грам свіжих дріжджів 70 мл рослинного або оливкового масла Півтори чайних ложки солі Столова ложка цукру 200 грам помідор (бажано черрі) Сухі італійські трави Приготування Дріжджі змішати з цукром і сіллю, влити теплу воду і замісити м'яке тісто. В кінці замісу додати рослинне масло. Тісто вийде злегка липковатым, але борошна більше не додавайте. Накрийте тісто і поставте його в тепло для підйому години на півтори. Воно збільшиться майже в два рази. Тісто викладіть на стіл, обімніть і вимісити ще раз. Розділіть на 3-4 частини, з кожного шматка руками сформуйте круглу корж товщиною близько 1 см. Перекладіть коржі на змазаний маслом деко, зробіть пальцем поглиблення, залиште на 20 хвилин. Помідори наріжте скибочками, викладіть у заглиблення, змастіть фокаччі маслом і посипте травами. Випікайте 20 хвилин в розігрітій до 200 градусів духовці. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |