Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати блинно-сирну запіканку?
Якщо вам хотілося б приготувати і спробувати вельми оригінальний, красивий і ошатний, а також неймовірно апетитний і смачний десерт, то слід звернути увагу на запропонований у цій статті рецепт блинно-сирної запіканки, приготування якої не потребує якихось особливих зусиль, ну а готову страву стане прекрасним частуванням до чаю для вас і ваших гостей!
Необхідні інгредієнти: для тіста - одна склянка пшеничного борошна, щіпка солі, 250 мл молока, 125 мілілітрів вершків середньої жирності, три яйця, а також рослинна олія для смаження млинців; для начинки - 250 грамів сиру, 50 грамів вершкового масла, 100 грамів цукрової пудри, одна їдальня ложка лимонного соку, одна чайна ложка подрібненої цедри лимона, ванільний цукор; для заливки - чотири яєчних жовтки, 50 г цукрової пудри, 200 г сметани, 250 мл молока.

Три яйця потрібно змішати з молоком і вершками, отриману суміш добре збити і потроху додати просіяне борошно і сіль, дати тісту постояти близько 15-20 хвилин і посмажити тонкі млинчики.
Сир необхідно розтерти з розм'якшеним вершковим маслом, додати цукрову пудру, ванільний цукор, а також лимонний сік і цедру, після чого ретельно все це перемішати.
Змастити сирною начинкою млинці (при це шість млинців відкласти) і згорнути кожен трубочкою. Відкладеними млинцями слід щільним шаром внапуск застелити дно і боки підходящої жароміцної форми, при цьому краї млинців повинні звисати з її бортів.
Злегка збиті яєчні жовтки для начинки змішати зі сметаною, молоком і цукровою пудрою таким чином, щоб вийшла повністю однорідна і досить рідка суміш, після чого вилити її зверху на трубочки з млинців.
Накрити запіканку млинцями зверху і загорнути краї млинчиків, ну і запікати в гарячій духовці протягом півгодини.
Категория: Рецепти |
| Теги: цукрової, млинців
Як за 15 хвилин приготувати шоколадно-банановий рулет?
Як можна приготувати смачні таратушки на кефірі?
Як зробити гречані млинці?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: