Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати борщ холодний по-Литовськи?
Борщ холодний по-Литовськи чудово освіжає в спеку, оскільки основною його складовою є кефір. Як же приготувати борщ холодний по-Литовськи? Розглянемо в нашій статті.
Які ж інгредієнти потрібні хорошої господині, щоб приготувати борщ холодний по-Литовськи? Нам необхідно купити кефір, буряк, цибулю зелений, сметану, яйця, кріп, сіль йодовану. А також для страви потрібно трохи води.

Хід роботи з приготування чудового освіжаючого страви борщ холодний по-литовськи.

Слід відварити буряк прямо в шкірці, після чого як тільки вона трохи охолоне, очистити буряк від шкірки.

Потім буряк слід акуратно нашаткувати, як правило цибулю для даної страви ріжеться кільцями, крім того додатково слід кріп порубати. Кефір слід посолити і збити віночком, додати в кефір заздалегідь прокип'ячену воду.

В цю ж ємність з кефіром слід закинути буряк, порізану цибулю і кріп. Вся суміш перемішується і охолоджується.

При безпосередній подачі до столу, слід яйце відварити і порізати його на шматочки, якими і прикрашається тарілка, крім того борщ можна приправити сметаною.
Категория: Рецепти |
| Теги: слід, борщ
Як приготувати банановий чізкейк?
Як приготувати салат "Полуничка"?
Телятина, фарширований картоплею і цибулею
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: