Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати м'ятна печиво з гірким шоколадом?
В оригінальному рецепті печива крім м'яти додано кориця і ванільний цукор, імбир. Але імбир люблять не всі, до того ж він дає насичений смак і може перебити смак м'яти, так що додавати його слід в дуже невеликій кількості або виключити зовсім.
Що знадобиться для приготування
300 грам борошна
150 грам масла
100 грам цукру
Половина чайної ложечки імбиру (за бажанням)
пучка Листя м'яти
Сік половинки маленького лимона
Мускатний горіх на кінчику ножа
Пакетик ванільного цукру
Половина чайної ложки меленої кориці
50 грам гіркого шоколаду
Приготування

Листочки м'яти промити, обсушити, дрібно нарізати і в блендері подрібнити до стану пюре.
Вершкове масло кімнатної температури збити з цукром в пишну масу, додати прянощі і ванільний цукор, влити лимонний сік і ще раз збити. Додати пюрированную м'яту, знову збиваємо. Повинна вийти кремоподібна пишна маса.
Поступово додаємо борошно, не припиняючи збивати тісто. У нас повинна вийти крихта. Додаємо в неї дрібні шматочки шоколаду і все перемішуємо. Формуємо ковбаски, загортаємо його в харчову плівку або фольгу і ставимо на годину в холодильник. Потім ріжемо тонкими скибочками, розкладаємо на деко і випікаємо 15 хвилин при температурі 180 градусів.
Категория: Рецепти |
| Теги: імбир, м'яти
Як спекти смачні ажурні млинці?
Як приготувати вдома арахісове масло?
Як приготувати закусочне печиво "Трикутнички"?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: