Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати м'ясо з соусом з черемші?
У цьому рецепті головне - це соус, який відмінно гармонує з яловичиною і надає страві пікантний смак. Що знадобиться для приготування Кілограм яловичини 120 грам черемші Чайна ложка чорного перцю горошком Два літри води для бульйону 500 мл. вершків Дві чайних ложки крохмалю Три столові ложки сухого білого вина Сіль і мелений перець за смаком Щіпка мускатного горіха Приготування Налити в каструлю два літра води, покласти м'ясо, довести до кипіння, зняти піну. Покласти перець горошком, зменшити вогонь, та під кришкою варити м'ясо півтора - два години. Бульйон не повинен сильно кипіти, м'ясо як би нудиться в бульйоні. Коли м'ясо буде готове, черемшу промити, листки і черешки дрібно нарізати. Налити в каструлю 250 мл м'ясного бульйону і 250 мл. вершків і на сильному вогні випарити рідину майже наполовину. Змішати крохмаль з вином, додати до соусу і варити ще хвилин десять. Посолити, приправити перцем і мускатним горіхом. Вершки збити разом з черемшею, додати до соусу і прогріти. М'ясо нарізати скибочками, полити соусом. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |