Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати м'ясо з картопляними часточками?
Це блюдо хороший варіант для таких випадків, коли хочеться ситної, смачною і зігріває їжі. Картоплю для нього краще брати з невеликим вмістом крохмалю щоб вона краще зберігала форму. М'ясо будь-яке, оптимальний варіант - нежирна свинина.
Що знадобиться для приготування

500 грам свинини
Кілограм картоплі
Один солодкий болгарський перець
Дві великі цибулини
Кілька часточок часнику
Чайна ложка гострого соусу чілі
Щіпка суміші мелених перців
Три столових ложки лимонного соку
Три столових ложки рослинного масла
По половині чайної ложки розмарину, чебрецю, базиліка і орегано
Сіль за смаком

Приготування

Картопля не чистимо! Його ретельно миємо щіткою під проточною водою і, не розрізаючи варимо до готовності. якщо ви такий варіант приготування картоплі категорично не згодні, то можна очистити картоплю і є його без шкірки.
М'ясо ріжемо невеликими шматочками. Змішуємо масло з лимонним соком, часником, соусом чилі, меленим перцем, травами. Заливаємо цією сумішшю м'ясо, ставимо на два - три години в холодильник.
Остиглий картоплю нарізаємо часточками (на 8 частин), кладемо на змащений маслом деко. Підсолюємо, перчимо, скроплюємо маслом. Ставимо в духовку і готуємо 10 хвилин при температурі 220 градусів. Часточки повинні стати рум'яними.
М'ясо обсмажуємо в олії десять хвилин. Додаємо кільця цибулі і болгарський перець, солимо, смажимо ще десять хвилин. Дістаємо деко з картоплею з духовки. В серединку кладемо м'ясо (картопля не прибираємо) і ставимо назад ще на п'ять хвилин.
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, варіант
Смачні страви з курки
Як приготувати картопляні кульки для гарнірів?
Як приготувати смачне апельсинове варення без шкірки?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: