Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати м'ясо з картоплею і м'яким сиром?
В цьому блюді незвичайна підливка з плавлених сирків. Для її приготування можна брати будь-який плавлений сир, м'який типу «Віола» або «Янтар» або звичайний, в упаковках по 100 грам. Що знадобиться для приготування Кілограм свинини Півтора кілограма картоплі Дві великі цибулини 200 грам плавленого сиру Сіль і перець за смаком Рослинна олія Приготування Свинину нарізати невеликими шматочками, обсмажити до рум'яної скоринки на олії. Потім додати дрібно нарізану ріпчасту цибулю, обсмажити все разом. Хвилин через десять додати в сковорідку трохи води, вона повинна тільки покрити м'ясо. Посолити і поперчити, додати сир (солити треба обережно, краще після додавання сиру, він буває досить солоним). Все перемішати, накрити кришкою і тушкувати на слабкому вогні двадцять хвилин. Нарізати картоплю не дуже дрібно (як на печеня), додати до м'яса, влити ще води, перемішати, тушкувати під кришкою на невеликому вогні до готовності картоплі. Готову страву посипати дрібно нарізаною зеленню кропу. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |