Главная » Статьи » Рецепти

М'ясо з овочами в горщиках по-грецьки
Цей рецепт попався мені сто років тому в якомусь журналі. Спробували - страва, що називається, прижилося. Шпик я зазвичай не кладу, мені здається, що так виходить занадто жирно.
Продукти:
шістсот грамів яловичини;
чотири репчатых цибулинки середнього размерчика;
три невеликих морквини;
три маленьких кореня селери;
два баклажанчика;
сіль;
шість середніх картоплин;
сто двадцять грамів шпику;
чорний перчик;
дві стіл. ложечки вершкового масла;
три стіл. ложечки панірувальних сухарів;

Картоплю чистимо, відварюємо і робимо пюре. Бубочка обдаємо окропом, чистимо шкірку. Ріжемо баклажани кубиками. М'ясо + всі овочі за винятком баклажанчиковпрокручиваем через м'ясорубку. Приправляємо перцем і сіллю.
Порційні керамічні горщики змащуємо маслом. На дно кожного горщика кладемо пюре, потім фарш з м'яса і овочів, а потім кубики баклажанів і шпик. Якщо будете додавати шпик, його теж треба порізати кубиками.Сверху посипаємо панірувальними сухарями і розкладаємо нарізане шматочками злив. масло.
Ставимо горщики в духовку і тушкуємо до готовності.
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 3 | Теги: шпик, три
М'ясо з картоплею в фользі
Спекотне, запечене в булочці
Бутерброди з сиром
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: