Главная » Статьи » Рецепти |
М'ясо з овочами в горщиках по-грецьки
Цей рецепт попався мені сто років тому в якомусь журналі. Спробували - страва, що називається, прижилося. Шпик я зазвичай не кладу, мені здається, що так виходить занадто жирно. Продукти: шістсот грамів яловичини; чотири репчатых цибулинки середнього размерчика; три невеликих морквини; три маленьких кореня селери; два баклажанчика; сіль; шість середніх картоплин; сто двадцять грамів шпику; чорний перчик; дві стіл. ложечки вершкового масла; три стіл. ложечки панірувальних сухарів; Картоплю чистимо, відварюємо і робимо пюре. Бубочка обдаємо окропом, чистимо шкірку. Ріжемо баклажани кубиками. М'ясо + всі овочі за винятком баклажанчиковпрокручиваем через м'ясорубку. Приправляємо перцем і сіллю. Порційні керамічні горщики змащуємо маслом. На дно кожного горщика кладемо пюре, потім фарш з м'яса і овочів, а потім кубики баклажанів і шпик. Якщо будете додавати шпик, його теж треба порізати кубиками.Сверху посипаємо панірувальними сухарями і розкладаємо нарізане шматочками злив. масло. Ставимо горщики в духовку і тушкуємо до готовності. | |
Категория: Рецепти | | |
| Комментарии: 3 | |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |