Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати м'ясо з кабачками?
Якщо бути точніше - м'ясо готується під шубкою з кабачків. Поки триває сезон цього чудового овочу - скористайтеся рецептом, виходить дуже смачно! Що знадобиться для приготування 700 грам свинини або телятини Два кабачка Одне яйце Дві цибулини 150 грам сиру Кетчуп і майонез за смаком Сіль і чорний мелений перець Рослинна олія Приготування М'ясо наріжте невеликими скибочками або порційними шматочками. У салатнику змішати майонез і кетчуп, посоліть, поперчіть, додайте спеції за смаком. Покладіть в цю суміш м'ясо та перемішайте. Якщо є час - накрийте і залиште маринуватися. Якщо часу немає - викладайте вміст разом з соусом в змащену маслом форму. Один кабачок наріжте тонкими кружечками. Другий - натріть на крупній тертці і змішайте з яйцем і дрібно нарізаною цибулею. Цю суміш злегка посоліть і поперчіть. Викладіть її на м'ясо, зверху покладіть кружальця кабачка, змастіть майонезом. Запікайте в розігрітій до 200 градусів духовці близько години. Хвилин за десять до готовності дістаньте, посипте тертим сиром і потримайте в духовці, поки сир не підрум'яниться. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |