Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати м'ясо з кабачками?
Якщо бути точніше - м'ясо готується під шубкою з кабачків. Поки триває сезон цього чудового овочу - скористайтеся рецептом, виходить дуже смачно!
Що знадобиться для приготування

700 грам свинини або телятини
Два кабачка
Одне яйце
Дві цибулини
150 грам сиру
Кетчуп і майонез за смаком
Сіль і чорний мелений перець
Рослинна олія

Приготування

М'ясо наріжте невеликими скибочками або порційними шматочками. У салатнику змішати майонез і кетчуп, посоліть, поперчіть, додайте спеції за смаком. Покладіть в цю суміш м'ясо та перемішайте. Якщо є час - накрийте і залиште маринуватися. Якщо часу немає - викладайте вміст разом з соусом в змащену маслом форму.
Один кабачок наріжте тонкими кружечками. Другий - натріть на крупній тертці і змішайте з яйцем і дрібно нарізаною цибулею. Цю суміш злегка посоліть і поперчіть. Викладіть її на м'ясо, зверху покладіть кружальця кабачка, змастіть майонезом. Запікайте в розігрітій до 200 градусів духовці близько години. Хвилин за десять до готовності дістаньте, посипте тертим сиром і потримайте в духовці, поки сир не підрум'яниться.
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, покладіть
Піца Кальцоне на бездрожжевом тесті
Короп з цибулею і чорносливом
Як готувати окрошку на бульйоні?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: