Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати м'ясо по-прованськи?
![]() Що знадобиться для приготування 500 грамів м'яса (краще готувати з свинини) Два солоних огірка Одна помидорка 50 грам сиру 50 мл сухого білого вина Сіль і чорний мелений перець за смаком Трохи гірчиці Рослинна олія Приготування Свинину наріжте порційними шматками, злегка відбийте і обсмажте в рослинному маслі з двох сторін. Посоліть, поперчіть, влийте сухе вино. накрийте кришкою і тушкуйте на слабкому вогні хвилин 15. Потім м'ясо вийміть, змастіть гірчицею. Солоні огірки наріжте пластинами, помідор - кружальцями. На м'ясо покладіть нарізаний солоний огірок, кружечки помідорів, посипте тертим сиром і поставте в розігріту до 180 градусів духовку. Запікайте до утворення рум'яної скоринки. Дуже важливо не пересушити м'ясо. Щоб підстрахуватися, можна в ємність, у якій готується м'ясо, влити трохи водички. Подавати з будь-яким гарніром - рисом, картоплею або овочами, пастою. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |