Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати м'ясо по-прованськи?
Ніяких особливих спецій для приготування м'яса не потрібно. Додається сухе біле вино, сир і помідори. І дуже дивний для італійської кухні продукт - солоні огірки. Але в цілому виходить непогано.
Що знадобиться для приготування

500 грамів м'яса (краще готувати з свинини)
Два солоних огірка
Одна помидорка
50 грам сиру
50 мл сухого білого вина
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Трохи гірчиці
Рослинна олія

Приготування

Свинину наріжте порційними шматками, злегка відбийте і обсмажте в рослинному маслі з двох сторін. Посоліть, поперчіть, влийте сухе вино. накрийте кришкою і тушкуйте на слабкому вогні хвилин 15. Потім м'ясо вийміть, змастіть гірчицею.
Солоні огірки наріжте пластинами, помідор - кружальцями. На м'ясо покладіть нарізаний солоний огірок, кружечки помідорів, посипте тертим сиром і поставте в розігріту до 180 градусів духовку. Запікайте до утворення рум'яної скоринки.
Дуже важливо не пересушити м'ясо. Щоб підстрахуватися, можна в ємність, у якій готується м'ясо, влити трохи водички.
Подавати з будь-яким гарніром - рисом, картоплею або овочами, пастою. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, сухе
Ліниві голубці (рецепт)
Як приготувати закуску з маринованого м'яса?
Як зробити домашній плавлений сир?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: