Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати м'ясні трюфелі?
Начинкою в м'ясних «цукерках» може бути сир, чорнослив, шматочки смаженого сала, сир, яйця перепелині - що душа забажає. Фарш теж можна підібрати по своєму смаку, в рецепті головне витримати форму і процес запікання м'ясних трюфелів, решта може бути чистою імпровізацією. Найефектніші трюфелі виходять з перепелиними яйцями - красиві і оригінальні. Необхідні продукти 500 грам м'ясного фаршу Одна цибулина Кілька зубчиків часнику Столова ложка майонезу Невеликий пучок зеленої цибулі Свіжий кріп 50 грам сиру Рослинна олія Панірувальні сухарі Кілька скибочок білого батона Сіль і приправи за смаком Для начинки - перепелині яйця Приготування білий хліб Замочити в молоці, злегка віджати і пропустити разом з луком і часником через м'ясорубку. Додати у фарш, перемішати, вбити яйце, покласти сіль і приправи, дрібно нарізаний зелений лук і кріп, майонез і все добре вимішати і трохи побити фарш об стіл. Так краще склеятся частинки фаршу, і він під час запікання не розтріснеться. Фарш не повинен бути рідким, якщо вам здається що він недостатньо щільний, то додайте трохи панірувальних сухарів. Відварити яйця, остудити, очистити. Від фаршу відривати невеликі шматочки, робити з них коржики, на середину покласти яйце, з'єднати краї і надати форму снопики. Обваляти в сухарях і викласти на змащене олією деко. Запікати в гарячій духовці при температурі 180 градусів. Незадовго до готовності дістати і посипати верх тертим сиром. Так і вигляд буде нарядно, і трюфелі не подсушатся. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |