Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати м'яке печиво з вівсянкою і родзинками?
Готове печиво може зберігатися в закритому посуді два тижні, тому його можна зробити відразу дві - три порції з різними добавками, не тільки з родзинками. Що знадобиться для приготування 125 грам цукру 150 грам вівсяних пластівців 175 грам борошна 150 мл рослинного масла без запаху Одне яйце Чотири столові ложки молока Половина чайної ложки соди (погасити оцтом) Половина чайної ложки розпушувача 50 грам родзинок Чайна ложка меленого імбиру Приготування Розпарювала ізюм на водяній бані, обсушуємо. Змішуємо всі сухі інгредієнти - пластівці, борошно, розпушувач, мелений імбир, цукор, родзинки. В іншому посуді збиваємо яйце, додаємо молоко і рослинне масло. Вливаємо рідку суміш до сухих інгредієнтів і обережно розмішуємо. Додаємо гашену соду. Деко застеляємо папером для випічки. Столовою ложкою набираємо тісто, викладаємо печиво на деко і злегка притискаємо його ложкою (надаємо форму). Ставимо в попередньо розігріту до 200 градусів духовку і випікаємо десять хвилин. Готове печиво повинно бути світло - золотистого кольору. Даємо йому трохи охолонути на деку, лопаткою перекладаємо на решітку і залишаємо до повного охолодження. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |