Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати м'яке печиво з медом?
Печиво дійсно м'яке, і не тільки відразу після випічки, але і на наступний день. У духовці воно добре піднімається, а не розтікається в сторони на відміну від багатьох рецептів, і стає схоже на маленькі булочки. В тісто за бажанням можна додавати насіння або посипати печиво зверху горіхами, кунжутом.
Що знадобиться для приготування
150 грам вершкового масла або маргарину
250 грам сметани
Неповний склянку цукру
Дві столові ложки меду
3,5 склянки борошна
Чайна ложка соди (погасити оцтом)
Цедра одного лимона (апельсина)
Родзинки або горіхи (за бажанням)
Приготування

Розтопіть мед до рідкого стану. Розімніть масло або маргарин вилкою, влити мед, сметану, покладіть цукор, гашену соду і лимонну цедру (якщо любите, якщо ні - не додавайте). Всі компоненти ретельно змішайте і потроху підсипати муку. Все борошно відразу всипати не варто, можливо, знадобиться менше. Тісто повинне вийти м'яким.
Руки змочіть у воді, відривайте невеликі шматочки тіста і формуйте з них печива. Кульки робіть розміром з волоський горіх, залишайте між печивом відстань. Випікається печиво при температурі 200 градусів хвилин 10 - 12.
Якщо додаєте родзинки або насіння, горіхи, то вмешивайте в тісто вже після того як додана борошно.
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, Печиво
Хек в томаті (рецепт)
Як готувати шашлик з лосося?
Рецепт приготування млинців в духовці?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: