Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати салат «Мореходка»?
>Не має значення, служили ви на флоті чи ні - салат «Мореходка» можуть вживати в їжу люди всіх професій і роду занять. А називається він так тому, що більшість компонентів, що входять до складу «Мореходки», є морепродуктів. Для двох середніх порцій потрібні такі інгредієнти: - Морська капуста - 200г. Краще брати свіжу, а не консервовану. - Крабове м'ясо - 200г. Якщо можливості дістати крабове м'ясо ні, візьміть звичайні крабові палички. - Курячі яйця - 4 шт. - Огірок свіжий - 1 шт. - Цибуля ріпчаста (червоний) - половина цибулини. - Майонез. Процес приготування: Всі перераховані вище інгредієнти нарізати змішуються і заправляються майонезом. Все просто і зі смаком, без химерності. Крабове м'ясо нарізати довгими смужками. Курячі яйця відварити, почистити, також нарізати соломкою - приблизно такого ж розміру, як і крабове м'ясо. Цибулю нарізати півкільцями (можна промаринувати перед тим, як покласти в салат), а огірок - соломкою. Все скласти в глибоку миску, додати морської капусти і майонезу. Акуратно перемішати. Можна посолити за смаком, додати чорний перець. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |