Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати салат «Мореходка»?
>Не має значення, служили ви на флоті чи ні - салат «Мореходка» можуть вживати в їжу люди всіх професій і роду занять. А називається він так тому, що більшість компонентів, що входять до складу «Мореходки», є морепродуктів.
Для двох середніх порцій потрібні такі інгредієнти:

- Морська капуста - 200г. Краще брати свіжу, а не консервовану.
- Крабове м'ясо - 200г. Якщо можливості дістати крабове м'ясо ні, візьміть звичайні крабові палички.
- Курячі яйця - 4 шт.
- Огірок свіжий - 1 шт.
- Цибуля ріпчаста (червоний) - половина цибулини.
- Майонез.

Процес приготування:

Всі перераховані вище інгредієнти нарізати змішуються і заправляються майонезом. Все просто і зі смаком, без химерності.

Крабове м'ясо нарізати довгими смужками. Курячі яйця відварити, почистити, також нарізати соломкою - приблизно такого ж розміру, як і крабове м'ясо. Цибулю нарізати півкільцями (можна промаринувати перед тим, як покласти в салат), а огірок - соломкою. Все скласти в глибоку миску, додати морської капусти і майонезу. Акуратно перемішати. Можна посолити за смаком, додати чорний перець.
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, крабове
Як спекти угорський яблучний пиріг?
Як спекти булочки "Трояндочки" з сиром?
Салат на швидку руку "Рандеву"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: