Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати ліванський салат з підсмаженим хлібом?
Дуже цікавий і незвичайний салатик з підсмаженою хлібцем. Якщо ви не знайдете сумах і портулак можна зробити салатик і без них хоча, звичайно, він трохи втратить в смаку. Для приготування ліванського салату з підсмаженим хлібом нам потрібні такі продукти: половинка однієї піти (піту можна купити в супермаркеті); три помідорчика середнього розміру; три великих редиски; три огірка середнього розміру; одна велика ріпчаста цибулька; чотири пір'їнки зеленого лука; половинка склянки соку лимона (можна менше); пара зубчиків часничку; дві стіл. ложечки оцту; пів чайної ложки сухої м'яти; один стаканчик свіжої м'яти; один стаканчик петрушки; півсклянки оливкової масла; півчайної ложечки сумаха; один стаканчик листочків портулаку; одна чайн. ложечка солі; вісім листочків латуку; півсклянки дрібно порубаного зеленого солодкого перцю; Трохи підсмажуємо піту на оливковій маслечко і нарізаємо її дрібними шматочками. Портулак, м'яту, петрушку і зелений цибулька моєму, сушимо і дрібно режем.Помидоры, огірочки, цибулю і редиску моєму сушимо і ріжемо кубиками. Латук моєму, сушимо і рвемо дрібними шматочками. Часник дрібно рубаємо і розтираємо з сіллю, сухою м'ятою, сумахом, додаємо оцет, сік лимона, олія і сіль. У великій салатниці з'єднуємо підсмажену піту, овочі, трави. Поливаємо заправкою і перемішуємо. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |