Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати ліванський салат з підсмаженим хлібом?
Дуже цікавий і незвичайний салатик з підсмаженою хлібцем. Якщо ви не знайдете сумах і портулак можна зробити салатик і без них хоча, звичайно, він трохи втратить в смаку.
Для приготування ліванського салату з підсмаженим хлібом нам потрібні такі продукти:

половинка однієї піти (піту можна купити в супермаркеті);
три помідорчика середнього розміру;
три великих редиски;
три огірка середнього розміру;
одна велика ріпчаста цибулька;
чотири пір'їнки зеленого лука;
половинка склянки соку лимона (можна менше);
пара зубчиків часничку;
дві стіл. ложечки оцту;
пів чайної ложки сухої м'яти;
один стаканчик свіжої м'яти;
один стаканчик петрушки;
півсклянки оливкової масла;
півчайної ложечки сумаха;
один стаканчик листочків портулаку;
одна чайн. ложечка солі;
вісім листочків латуку;
півсклянки дрібно порубаного зеленого солодкого перцю;

Трохи підсмажуємо піту на оливковій маслечко і нарізаємо її дрібними шматочками. Портулак, м'яту, петрушку і зелений цибулька моєму, сушимо і дрібно режем.Помидоры, огірочки, цибулю і редиску моєму сушимо і ріжемо кубиками. Латук моєму, сушимо і рвемо дрібними шматочками.

Часник дрібно рубаємо і розтираємо з сіллю, сухою м'ятою, сумахом, додаємо оцет, сік лимона, олія і сіль.
У великій салатниці з'єднуємо підсмажену піту, овочі, трави. Поливаємо заправкою і перемішуємо.
Категория: Рецепти |
| Теги: Стаканчик, дрібно
Як приготувати борщ холодний по-Литовськи?
Як приготувати сало «Дамське»?
Як приготувати овочеві кошики?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: