Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати листкові пиріжки з начинкою?
Листкове тісто в цілях економії часу можна купити в магазині. Начинка для пиріжків підійде будь-яка. В нашому випадку це буде сир, змішаний з бринзою і кропом.
Що знадобиться для приготування

Кілограм листкового тіста
150 грам солоної бринзи (краще овечої)
200 грам сиру
Одне яйце
Два пучка кропу
Чорний мелений перець і сіль за смаком
Трохи крохмалю (якщо начинка вийде рідкуватий)

Для змащування верху знадобиться одне яйце і кунжут (не обов'язково)

Приготування

Тісто потрібно розморозити при кімнатній температурі. Кріп дрібно порубати. Бринзу розім'яти виделкою або натерти на дрібній тертці і змішати з сиром. Додати зелень, посолити і поперчити, вбити яйце. Все добре перемішати, якщо начинка вийшла рідкуватий, загустіть її, додавши або крохмаль або трохи манки, панірувальні сухарі.

Тісто трохи розкачати, наріжте квадратиками. Краї змастіть збитим яйцем, на одну сторону покладіть начинку, на інший зробіть невеликий поздовжній надріз. Накрийте начинку тістом, притисніть краю вилочкою. Змастіть яйцем і посипати кунжутом.

пиріжки Можна формувати будь-яким зручним для вас способом. Випікаються вони при температурі 200 градусів хвилин 20, до рум'яного кольору. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: яйце, Начинка
Як готується омлет з грибами?
Що можна швидко спекти до сніданку
Як незвично замаринувати шашлик?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: