Главная » Статьи » Рецепти

Смажений сир
Якби я одного разу не спробувала смажений сир вже в готовому вигляді, я б ніколи не повірила, що з мінімуму продуктів можна зробити настільки приголомшливо смачне блюдо. У м'якого, гарячого, розплавленого сиру з'являється зовсім інший смак, і в поєднанні з хрусткою паніровкою вийдуть просто божественно!
Мінімальний набір продуктів:
Твердий сир
Панірувальні сухарі
Яйця
Рослинна олія

Сир краще брати з високою жирністю, панірувальні сухарі зробити з черствого батона (готові сухарі гірчать і перебивають смак сиру - перевірено!), пропорції продуктів - на 100 гр. сиру - одне яйце.
Сир ріжемо скибочками приблизно в сантиметр завтовшки. Розігріваємо рослинне масло. В одну миску насипаємо панірувальні сухарі, в іншій збовтуємо яйце. Шматочок сиру спочатку мачає в яйце, потім обвалюємо в сухарях. Знову в яйце і знову в сухарі. Така подвійна паніровка не дасть розтектися сиру при обсмажуванні.
Викладаємо панірований сир в гаряче масло, обсмажуємо приблизно по хвилинці з кожної сторони. Вогонь робимо середній, кришкою не накриваємо.
Такий сир потрібно робити один раз і є дуже гарячим, з пилу з жару. Коли він охолоне, то своєрідний смак розплавленого сиру пропадає. До сиру добре підійдуть свіжі помідори або овочевий салатик, келих червоного вина або холодне пиво.
Категория: Рецепти |
| Теги: сир, сиру
Як спекти пиріг з рибними консервами?
Солянка збірна м'ясна
Десерт «Павлова» з полуницею
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: