Главная » Статьи » Рецепти |
Смажений сир
![]() Мінімальний набір продуктів: Твердий сир Панірувальні сухарі Яйця Рослинна олія Сир краще брати з високою жирністю, панірувальні сухарі зробити з черствого батона (готові сухарі гірчать і перебивають смак сиру - перевірено!), пропорції продуктів - на 100 гр. сиру - одне яйце. Сир ріжемо скибочками приблизно в сантиметр завтовшки. Розігріваємо рослинне масло. В одну миску насипаємо панірувальні сухарі, в іншій збовтуємо яйце. Шматочок сиру спочатку мачає в яйце, потім обвалюємо в сухарях. Знову в яйце і знову в сухарі. Така подвійна паніровка не дасть розтектися сиру при обсмажуванні. Викладаємо панірований сир в гаряче масло, обсмажуємо приблизно по хвилинці з кожної сторони. Вогонь робимо середній, кришкою не накриваємо. Такий сир потрібно робити один раз і є дуже гарячим, з пилу з жару. Коли він охолоне, то своєрідний смак розплавленого сиру пропадає. До сиру добре підійдуть свіжі помідори або овочевий салатик, келих червоного вина або холодне пиво. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |