Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати лимонне печиво?
Маючи один невеликий лимон, можна приготувати смачне печиво з лимонною прошарком - начинкою. Кисленький смак начинки дуже добре гармонує з розсипчастим тестом. Що знадобиться для приготування 150 грамів маргарину або вершкового масла 150 грам сметани 200 грам цукру Дві склянки борошна Один лимон Півтори чайних ложки розпушувача Приготування Начинка. Лимон розрізати на кілька частин або наріжте кружечками. Видаліть кісточки - якщо їх залишити, то начинка буде сильно гірчити. Потім прокрутіть лимон через м'ясорубку або подрібніть в блендері. Додайте стакан цукру. Тісто. Маргарин або вершкове масло розтопіть, охолодіть до кімнатної температури і змішайте зі сметаною. Додайте борошно і розпушувач. Замісіть тісто. Воно повинно вийти дуже м'яким, не крутим. Розділіть його на дві частини. Розгортайте на пекарської папері два пласта за розміром форми або дека. Перекладіть один на деко (на папері), викладіть начинку і накрийте другою частиною тіста. Защипайте краю, верх змастіть яйцем. Випікайте 20 - 30 хвилин на середньому вогні. Коли охолоне - наріжте ромбиками. Начинку робіть коли тісто вже готове, інакше вона буде дуже рідкою. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |