Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати курку з рисом в горщиках?
![]() Необхідні продукти (пропорції довільні) Куряче філе (або будь-куряче м'ясо без кісток) Рис Морквина Ріпчасту цибулю Сіль і спеції (спеції за смаком) Рослинна олія Вершкове масло Приготування Морквину тремо на крупній тертці, цибулю ріжемо півкільцями. М'ясо нарізаємо невеликими шматочками. Рис промиваємо кілька разів в проточній воді. Розігріваємо в сковороді олію, додаємо шматочок вершкового. Обсмажуємо до рум'яної скоринки м'ясо на сильному вогні. Достатньо кілька хвилин, сильно смажити не потрібно. Викладаємо м'ясо на тарілку. У тому ж маслі обсмажуємо моркву і цибулю до м'якості. На дно горщика кладемо овочі, потім - шматочки м'яса. Додаємо спеції і сіль, можна покласти трохи свіжої зелені. Засипаємо рис (для невеликого горщика приблизно по три столових ложки на кожен). Вливаємо воду або бульйон так, щоб рис був покритий рідиною на палець. Ставимо горщики в холодну духовку, поступово прогріваємо її до 180 градусів і готуємо близько години. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |