Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати курку з рисом і маслинами?
Цей рецепт для приготування курки в порційних горщиках. Великий плюс цієї страви в тому, що виходить одночасно і основну страву, і гарнір. Ароматно, ситно і смачно.
Що знадобиться для приготування

Три стегенця (або шматочки курки)
200 грам печериць
Дві цибулини
Дві помідори
Жменю маслин без кісточок
12 столових ложок рису
Щіпка куркуми
Сухий базилік, чорний перець і сіль за смаком

Приготування

З шматочків курки знімаємо м'ясо, нарізаємо не дуже крупно і обсмажуємо хвилин п'ять. Перекладаємо в горщики. Цибулю ріжемо півкільцями, печериці - четвертинками. Обсмажуємо все разом з тій же сковороді, де смажилася курка. Викладаємо на куряче м'ясо. Далі в горщики кладемо шар нарізаних кружечками маслини, помідори (їх потрібно нарізати невеликими кубиками, шкірку з помідорів знімаємо). У кожен горщик насипати по чотири столові ложки рису, приправляємо дрібкою базиліка, куркумою, солимо за смаком. Вливаємо води стільки, щоб вона покрила рис шаром товщиною в палець. Ставимо горщики в холодну духовку, робимо невеликий вогонь і прогріваємо до 180 градусів. При такій температурі страва готується одну годину.
Категория: Рецепти |
| Теги: горщики, обсмажуємо
Як приготувати корисний, легкий і смачний сніданок
Як зробити сирники зі згущеним молоком?
М'ясний рулет на пару
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: