Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати курячий суп «Сото айям»?
Страва індонезійської кухні. Продукти: курочка, вагою один кілограм; два лаврових листа; один стебло лимонного сорго; двісті грамів скляній бобової локшини; сто п'ятдесят грамів ростов квасолі; сто грамів капустки; три яйця; три помідорчика; ростить. олія; дві цибулини шарлот; Пряна паста: п'ять штучок цибулі - шарлота; три зубчики часничку; імбир (шматочок кореня 2 див.) з половинки ч. ложечки меленого коріандру, мускатного горіха, куркуми і білого перцю (горошку), три стіл. ложки ростить. масла; Робимо пряну пасту: подрібнюємо імбир, часник і шарлот, кладемо їх у ступці разом з іншими компонентами пасти і ретельно розтираємо. каструлю наливаємо олію і обсмажуємо пасту 3 хвилини. Наливаємо два з половиною літри води, кладемо курочку. Коли суп закипить, знімаємо пінку, додаємо розбитий молоточком стебло лимонного сорго, лаврові листочки і сіль. Через 1.5 години курочку виймаємо, знімаємо м'ясо з кісток. Бульйон проціджуємо. Капусту дрібно шаткуємо. Яйця відварюємо і ріжемо на четвертинки. Чистимо помідори від шкірки, видаляємо насіння, а м'якоть ріжемо кубиками.Лапшу готуємо по інструкції, промиваємо та нарізаємо на шматочки довжиною близько 10 див. Кладемо в тарілки куряче м'ясо, капусту, паростки квасолі, помідори, яйця і локшину. Заливаємо гарячим бульйончик, посипаємо рубаним луком-шарлотом. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |