Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати курячий суп «Сото айям»?
Страва індонезійської кухні.
Продукти:
курочка, вагою один кілограм;
два лаврових листа;
один стебло лимонного сорго;
двісті грамів скляній бобової локшини;
сто п'ятдесят грамів ростов квасолі;
сто грамів капустки;
три яйця;
три помідорчика;
ростить. олія;
дві цибулини шарлот;
Пряна паста:
п'ять штучок цибулі - шарлота;
три зубчики часничку;
імбир (шматочок кореня 2 див.)
з половинки ч. ложечки меленого коріандру, мускатного горіха, куркуми і білого перцю (горошку),
три стіл. ложки ростить. масла;

Робимо пряну пасту: подрібнюємо імбир, часник і шарлот, кладемо їх у ступці разом з іншими компонентами пасти і ретельно розтираємо.

каструлю наливаємо олію і обсмажуємо пасту 3 хвилини. Наливаємо два з половиною літри води, кладемо курочку. Коли суп закипить, знімаємо пінку, додаємо розбитий молоточком стебло лимонного сорго, лаврові листочки і сіль.

Через 1.5 години курочку виймаємо, знімаємо м'ясо з кісток. Бульйон проціджуємо.
Капусту дрібно шаткуємо. Яйця відварюємо і ріжемо на четвертинки. Чистимо помідори від шкірки, видаляємо насіння, а м'якоть ріжемо кубиками.Лапшу готуємо по інструкції, промиваємо та нарізаємо на шматочки довжиною близько 10 див.

Кладемо в тарілки куряче м'ясо, капусту, паростки квасолі, помідори, яйця і локшину. Заливаємо гарячим бульйончик, посипаємо рубаним луком-шарлотом.

Категория: Рецепти |
| Теги: яйця, кладемо
Запіканка з сиру і моркви
Як приготувати картопляну запіканку?
Як приготувати салат "Принц"?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: