Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати курячий хліб?
Щоб не витрачати час на приготування котлет, з курячого фаршу можна робити запіканку у високій формі. У готовому вигляді вона дуже нагадує буханець хліба, звідси і таке цікаве назву. В запіканку додається сир, гриби та овочі. Необхідні продукти 800 грам курячого фаршу Одне яйце Кілька скибочок білого хліба Одна велика цибулина Трохи молока Жменя грибів 100 грам сиру Болгарський перець Сіль, перець та прянощі за смаком Приготування Гриби злегка обсмажити в рослинній олії. Хліб намочити в молоці і віджати. Цибулину дуже дрібно покришити, додати разом з білим хлібом і яйцем у фарш. Посолити, поперчити за смаком, посипати спеціями і приправами. Добре вимісити фарш руками, щоб він став клейкою однорідною масою. Покласти його ненадовго в холодильник. Сир нарізати скибочками, перець неширокими часточками. Форму застелити папером для випічки і змастити маслом і обсипати сухарями. Викласти на дно шар фаршу, потім шар грибів, знову фарш, на нього розкласти скибочки сиру, накрити фаршем, а зверху покласти шматочки болгарського перцю опуклою стороною вгору. Поставити в розігріту духовку, запікати трохи більше години при температурі 230 градусів. Якщо верх надто зарум'яниться, прикрити його фольгою, а незадовго до готовності її зняти. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |