Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати курячий хліб?
Щоб не витрачати час на приготування котлет, з курячого фаршу можна робити запіканку у високій формі. У готовому вигляді вона дуже нагадує буханець хліба, звідси і таке цікаве назву. В запіканку додається сир, гриби та овочі.
Необхідні продукти

800 грам курячого фаршу
Одне яйце
Кілька скибочок білого хліба
Одна велика цибулина
Трохи молока
Жменя грибів
100 грам сиру
Болгарський перець
Сіль, перець та прянощі за смаком
Приготування

Гриби злегка обсмажити в рослинній олії. Хліб намочити в молоці і віджати. Цибулину дуже дрібно покришити, додати разом з білим хлібом і яйцем у фарш. Посолити, поперчити за смаком, посипати спеціями і приправами. Добре вимісити фарш руками, щоб він став клейкою однорідною масою. Покласти його ненадовго в холодильник.

Сир нарізати скибочками, перець неширокими часточками. Форму застелити папером для випічки і змастити маслом і обсипати сухарями. Викласти на дно шар фаршу, потім шар грибів, знову фарш, на нього розкласти скибочки сиру, накрити фаршем, а зверху покласти шматочки болгарського перцю опуклою стороною вгору. Поставити в розігріту духовку, запікати трохи більше години при температурі 230 градусів. Якщо верх надто зарум'яниться, прикрити його фольгою, а незадовго до готовності її зняти.
Категория: Рецепти |
| Теги: шар, фарш
Цитрусові вафлі з шоколадним соусом
Як готуються зрази "Пташине молоко"?
Млинці з курячим м'ясом рецепт?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: