Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати курячі гомілки з імбиром?
З імбирним соусом можна готувати будь-куряче м'ясо. Приготувати домашній делікатес зовсім нескладно, але потрібно деякий час для того, щоб м'ясо добре добре просочилося.
Що знадобиться для приготування
Кілограм курячого м'яса (гомілки, стегенця, крильця)
Півтори столових ложки соєвого соусу
Столова ложка цукру
Дві столові ложки лимонного соку
Неповна столова ложка тертого кореня імбиру
Столова ложка рослинного масла
Сіль (якщо потрібно)

Приготування

Якщо готуєте крильця, то відріжте у них найтоншу частину - вона нам не знадобиться. Кінчики крил можна пустити на бульйон. Якщо будете готувати курячі гомілки, то треба обрубати нижнє потовщення на кісточці. Це легко зробити ударом зворотного боку ножа (тупою стороною) і кісточка легко зламається в потрібному місці без дрібних осколків.

Для маринаду змішайте соєвий соус і лимонний сік, додайте цукор, імбир, влийте рослинне масло. Спробуйте на сіль, якщо треба - підсолити.

Підготовленим маринадом залийте куряче м'ясо. Залиште маринуватися на годину (можна і на більш тривалий час, але потрібно поставити в холодильник).

Викладіть гомілки у вогнетривку форму (маринад не виливайте). Поставте в розігріту до 180 градусів духовку і запікайте півгодини.

Потім полийте маринадом і запікайте ще півгодини. За цей час м'ясо переверніть два - три рази, щоб воно добре підрум'янилося. Подавайте з будь-яким гарніром. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, добре
Рибний жюльєн
Телятина, фарширований картоплею і цибулею
Млинці на молоці
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: