Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати куряче філе з маринованими грибами?
Куряче філе такий продукт, який стерпить будь сусідство і кулінарну імпровізацію. Тому якщо потрібно швидко приготувати смачну їжу, візьміть за основу філе, а до нього додайте будь-які овочі і гриби. В даному випадку мариновані печериці, цибулю та моркву. Що знадобиться для приготування 500 грам курячого філе Чотири середніх морквини Одна цибулина 250 - 300 грам маринованих печериць Невеликий пучок зеленої цибулі або зелені Столова ложка приправи для курки з каррі Чайна ложка коріандру 300 грам нежирної сметани Чайна ложка гірчиці Чайна ложка борошна Сіль смаком Рослинна олія Приготування Філе і моркву нарізаємо дрібними кубиками. Цибулю дрібно ріжемо і обсмажуємо до прозорого кольору в невеликій кількості олії (можна в суміші вершкового і рослинного). Додаємо моркву, обсмажуємо до напівготовності. Викладаємо шматочки курячого м'яса, збільшуємо вогонь, на сильному вогні обсмажуємо до часткового випаровування рідини. Приправляємо коріандром, приправою для курки, солимо за смаком і викладаємо гриби. Якщо невеликі - залишити цілими, якщо крупноватые - попередньо ріжемо шматочками. Додаємо гриби без рідини. У сметану додаємо борошно і гірчицю, розмішуємо, виливаємо до курки. Все перемішуємо, накриваємо кришкою, тушкуємо на слабкому вогні двадцять хвилин. Гарнір до такої страви може бути будь-якою. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |