Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати куряче філе з маринованими грибами?
Куряче філе такий продукт, який стерпить будь сусідство і кулінарну імпровізацію. Тому якщо потрібно швидко приготувати смачну їжу, візьміть за основу філе, а до нього додайте будь-які овочі і гриби. В даному випадку мариновані печериці, цибулю та моркву.
Що знадобиться для приготування
500 грам курячого філе
Чотири середніх морквини
Одна цибулина
250 - 300 грам маринованих печериць
Невеликий пучок зеленої цибулі або зелені
Столова ложка приправи для курки з каррі
Чайна ложка коріандру
300 грам нежирної сметани
Чайна ложка гірчиці
Чайна ложка борошна
Сіль смаком
Рослинна олія
Приготування

Філе і моркву нарізаємо дрібними кубиками. Цибулю дрібно ріжемо і обсмажуємо до прозорого кольору в невеликій кількості олії (можна в суміші вершкового і рослинного). Додаємо моркву, обсмажуємо до напівготовності. Викладаємо шматочки курячого м'яса, збільшуємо вогонь, на сильному вогні обсмажуємо до часткового випаровування рідини. Приправляємо коріандром, приправою для курки, солимо за смаком і викладаємо гриби. Якщо невеликі - залишити цілими, якщо крупноватые - попередньо ріжемо шматочками. Додаємо гриби без рідини.
У сметану додаємо борошно і гірчицю, розмішуємо, виливаємо до курки. Все перемішуємо, накриваємо кришкою, тушкуємо на слабкому вогні двадцять хвилин. Гарнір до такої страви може бути будь-якою.
Категория: Рецепти |
| Теги: курки, обсмажуємо
Сирне печиво
Як приготувати сирний десерт із фруктами?
Як приготувати хрусткі креветки в паніровці з сухарів і пармезану?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: