Така дивно простенька в приготуванні випічка володіє чудовим і дуже насиченим сирним смаком готується зовсім просто і з мінімуму необхідних інгредієнтів, ну а отримані хрусткі сирні палички зможуть бути ідеальним доповненням до різних супах і бульйонів можна використовувати замість хліба або грінку. Ну а для того, щоб спекти сирну випічку за пропонованим тут рецепту вам буде необхідно таке: 150 грамів пшеничного борошна, три грами розпушувача для тіста, 80 г м'якого вершкового масла, 100 мл молока, 150 грамів сиру Грюйер (швейцарського сиру), а також чорний перець і сіль за смаком.
А далі все просто: сир слід натерти на крупній тертці, після чого змішати його з розм'якшеним вершковим маслом. До отриманої суміші додати молоко, а також просіяне і змішану з разрыхлиелем для тіста борошно, ну і замісити тісто, яке потрібно скатати в кулю, обернути харчовою плівкою і поставити в холодильник на півгодини. Через певний час тісто треба розкачати до товщини в пів сантиметра і порізати на довгі смужки шириною приблизно в два сантиметри. Кожну отриману смужку накрутити у вигляді спіральки на паличку, а після акуратно зняти, таким чином, щоб тісто не втратило потрібну форму. Спіральки з тіста треба викласти на застелений деко і відправити в гарячу духовку на 15-20 хвилин (готова випічка повинна придбати красивий золотистий відтінок).
|