Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати котлети з селери з грибами?
Дуже смачне вегетаріанське блюдо. Втім, любителям м'ясних котлеток вони теж припадуть до смаку. Що знадобиться для приготування 500 грам кореня селери 200 грам свіжих печериць 100 грам ріпчастої цибулі Три скибочки білого хліба Одне яйце 50 грам панірувальних сухарів Трохи борошна Невеликий пучок свіжої петрушки Сіль і спеції за смаком Рослинне масло для смаження Приготування Селера потрібно очистити від шкірки, нарізати скибочками і відварити до готовності в злегка підсоленій воді. Тим часом гриби тонко нарізати, подрібнити цибулю і зелень. Білий хліб розмочити у воді. У сковорідці розігріти рослинне масло. Обсмажити у ньому цибулю і гриби, в кінці додати зелень. Селеру, цибулю з грибами і віджатий хліб пропустити через м'ясорубку або подрібнити в блендері. Додати яйце (вегетаріанці можуть додати трохи манки), спеції, посолити і поперчити. Всипати половину панірувальних сухарів. Все ретельно перемішати і зробити невеликі котлетки. Обваляти в паніровці і обсмажувати в олії до рум'яного кольору. Такі котлетки відмінно поєднуються з картопляним салатом або пюре з картоплі. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |