Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати котлети з рису, овочів та кукурудзи?
Рецепт для вегетаріанців - в котлетах немає яєць. Знадобиться баночка консервованої кукурудзи, цибулю, кабачок і відварений рис. Необхідні продукти Один кабачок Одна цибулина Баночка консервованої кукурудзи Половина склянки вареного рису Дві часточки часнику Склянку панірувальних сухарів Дві столові ложки крохмалю Невеликий пучок петрушки Спеції і сіль за смаком Приготування Відкиньте кукурудзу на друшляк і трохи подавіть ложкою. Натріть на крупній тертці кабачок, злегка відіжміть. Змішайте з кукурудзою, вареним рисом, дрібно нарізаною зеленню і товченим часником. Приправте спеціями, посоліть, додайте панірувальні сухарі, зелень і крохмаль. Перемішуйте масу до тих пір, поки вона не стане дуже пластичною, всі інгредієнти повинен зв'язати крохмаль. Тоді можна приступати до формування котлеток. Змочіть руки під холодною водою, зробіть невеликі котлетки. Розігрійте в сковороді олію, порціями викладайте котлети і обсмажуйте на середньому вогні до рум'яного кольору. Щоб котлети добре пропарились, накрийте кришкою, підсмажте одну сторону, після того як перевернете знову накрийте. Незадовго до готовності зніміть кришку і дайте котлет підрум'янитися. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |