Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати котлети з начинкою?
Щоб не мудрувати з наповненням котлет начинкою, пропоную приготувати спрощений варіант. У сформованій котлеткам робиться поглиблення, заповнюється будь-якою начинкою, а верх закривається шматочком сиру або помідори. Незвично, нехлопотно і смачно. Необхідні продукти 500 грам м'ясного фаршу (або змішаного) Шматочок білого батона Одне яйце Ложка майонезу Сіль, перець, приправи Одна - дві цибулини Для начинки 200 грам свіжих печериць Одна цибулина Одна морквина Сіль і приправи за смаком Рослинне масло Для підливи знадобиться молоко, майонез, сіль і щіпка куркуми. Приготування хліб Розмочити в молоці, злегка віджати. Цибулину натерти на тертці або дрібно нарізати. Змішати фарш з яйцем, цибулею, хлібом, посолити, додати спеції і добре вимішати. Поставити в холодильник поки готується начинка. Дрібно нарізати цибулю, натерти на тертці моркву. Гриби нарізати дрібними шматочками. Обсмажити в рослинному маслі овочі і гриби. Можна начинку пропустити через м'ясорубку щоб була більш однорідна. Посолити за смаком, додати спеції. Сформувати з фаршу кульки, обваляти їх у борошні, зробити в кожному поглиблення і заповнити начинкою. Обсмажити котлети на сковорідці з одного боку, коли підрум'яняться, накрити кришкою і на маленькому вогні потримати 5 - 10 хвилин. Потім перекласти на змащений маслом деко або у форму начинкою вгору, покласти на начинку шматочки помідора або сир. Змішати молоко з майонезом, посолити і додати щіпку куркуми для кольору. Залити сумішшю котлети і запекти в духовці на середньому вогні. Час запікання 30 - 35 хвилин. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |