Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати котлети з гарбузом?
Котлети можна робити з курячого або м'ясного фаршу – це справа смаку. Краще панірувати в сухарях з білого хліба, якщо сухарі житні, то котлетки виглядають як підгорілі, та й на смак це теж впливає.
Що знадобиться для приготування
500 грам м'ясного або курячого фаршу
300 – 400 грамів сирої гарбуза
Два яйця
Один солодкий болгарський перець
Дві цибулини
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Рослинне масло для смаження
Панірувальні сухарі для панірування

Приготування

Гарбуз очистити від шкірки і насіння, нарізати кубиками. Цибулю нарізати кільцями, болгарський перець – брусочками. Все подрібнити в блендері. Додати яйця, отриману масу змішати з м'ясним або курячим фаршем. Якщо вийде рідкуватим, то додати пшеничних сухарів або білого хліба. Посолити і поперчити за смаком.
З фаршу зробити невеликі котлетки. Запанірувати в сухарях, обсмажити в рослинному маслі з двох сторін до рум'яної скоринки.
Рада. Сухарі для панірування краще зробити вдома – вони будуть за смаком набагато краще готових магазинних сухарів. В тісто теж краще додати домашні сухарі. А ще можна приправити фарш спеціями – мускатним горіхом, чебрецем або базиліком.
Категория: Рецепти |
| Теги: сухарі
Томатний хліб з сиром
Тефтелі по-молдавськи
Олів'є з ікрою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: