Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати котлети з гарбузом?
Котлети можна робити з курячого або м'ясного фаршу – це справа смаку. Краще панірувати в сухарях з білого хліба, якщо сухарі житні, то котлетки виглядають як підгорілі, та й на смак це теж впливає. Що знадобиться для приготування 500 грам м'ясного або курячого фаршу 300 – 400 грамів сирої гарбуза Два яйця Один солодкий болгарський перець Дві цибулини Сіль і чорний мелений перець за смаком Рослинне масло для смаження Панірувальні сухарі для панірування Приготування Гарбуз очистити від шкірки і насіння, нарізати кубиками. Цибулю нарізати кільцями, болгарський перець – брусочками. Все подрібнити в блендері. Додати яйця, отриману масу змішати з м'ясним або курячим фаршем. Якщо вийде рідкуватим, то додати пшеничних сухарів або білого хліба. Посолити і поперчити за смаком. З фаршу зробити невеликі котлетки. Запанірувати в сухарях, обсмажити в рослинному маслі з двох сторін до рум'яної скоринки. Рада. Сухарі для панірування краще зробити вдома – вони будуть за смаком набагато краще готових магазинних сухарів. В тісто теж краще додати домашні сухарі. А ще можна приправити фарш спеціями – мускатним горіхом, чебрецем або базиліком. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |