Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати коржі з зеленню і рисом?
Коржі готуються з дріжджового тіста, в яке додано відварений рис і зелень. Випікати їх можна в духовці або смажити на сковорідці в невеликій кількості олії.
Що знадобиться для приготування
Склянку води
Три склянки борошна (може трохи більше)
Дві столові ложки сухого молока
Чайна ложка дріжджів
Чайна ложка солі
Чайна ложка кмину
Столова ложка меду
Півтори склянки вареного рису
Дві столові ложки розтопленого вершкового масла
Три столові ложки нарізаної зелені (кінзи, петрушки)
Приготування

Рис відварити в підсоленій воді, відібрати півтори склянки. Змішати з розтопленим вершковим маслом і дрібно нарубаною зеленню, приправити чорним меленим перцем. Остудити.
Просіяти борошно. Дріжджі залити підігрітою водою, додати дрібку цукру, залишити на десять хвилин. У борошно додати сіль і сухе молоко, всипати суміш в рідину, додати мед, кмин і вимісити м'яке тісто. В кінці замісу додати рис із зеленню. Якщо тісто буде сильно прилипати до рук, влити трохи рослинного масла. Після замісу залишити в теплому місці для підйому на півтора - дві години.

Готове тісто розділити на 8 - 10 частин, сформувати коржі. Викласти на обробну дошку або на деко і залишити для підйому на півгодини. Духовку розігріти до 220 градусів, нагріти в ній деко і перекласти на гарячий деко коржі. Поставити в духовку, випікати 10 хвилин при температурі 220 градусів і ще 10 хвилин при температурі 200 градусів.
Категория: Рецепти |
| Теги: коржі, градусів
Ватрушки "Фрейлін"
Рулети з лаваша
Смачне тісто для піци (рецепт для хлібопічки)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: