Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати конвертики з джемом?
Рецепт перевірений часом. Тісто практично без цукру, тому воно може використовуватися не тільки для солодкої випічки, начинку підбирайте за смаком. Так само підійде тісто і для приготування піци. Необхідні продукти Дві пачки маргарину (250 грам) Дві півлітрові банки борошна 50 грам дріжджів Склянку теплого молока Два яйця Дві столові ложки цукру Щіпка солі Столова ложка рослинного масла Пакетик ванільного цукру (для солодкої випічки) Приготування Підігріти молоко, дріжджі розтерти з цукром і залити молоком. Всипати трохи борошна, розмішати і дати постояти опарі хвилин десять. Решту борошно просіяти. Маргарин кімнатної температури порубати з борошном. В опару вбити два яйця, додати ванільний цукор і рослинне масло, з'єднати з масляною крихтою (борошно з маргарином) і вимісити тісто. Дати йому відпочити півгодини (обов'язково накрити плівкою щоб тісто не заветріться). Розкачати тісто в пласт бажаної товщини, нарізати квадратиками. У середину покласти повидло або джем (якщо не дуже густе, додати рубані горіхи). Краї підняти і защипати так щоб вийшов конвертик. Перекласти на деко, випікати на середньому вогні до легкого підрум'янення. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |